®Growing Deep and Strong

ENCOUNTER ONE WEEKEND SCHEDULE

Thursday e	evening- Ministry team only.		
7 20 000	Dogistor, rosoivo manuals	1.31pm	Resume, worship. 10 mins.
7.30 pm	Register, receive manuals.	1.41pm	REJECTION. 13 mins.
0.00	light refreshments, relationship building.	2.24 pm	Prayer, Cross, Ministry. 30 mins.
8.00 pm	Welcome, weekend outline. 10 mins.	2.35 pm	WITCHCRAFT, OCCULT. 23 mins.
8.10 pm	Worship, prophecy, prayer. 60 mins.	3.00 pm	Prayer, Cross, Ministry. 30 mins.
9.15 pm	Conclude.	3.30 pm	BREAK – 15 MINS.
Friday afte	<u>rnoon – Ministry team only.</u>		Tea, coffee and refresh.
3.00 pm	Afternoon tea, fellowship. 30 mins.		
3.30 pm	Opening prayer. 5 mins.	3.45 pm	Song, 10 mins.
3.35 pm	Worship. 30 mins.	3.55 pm	FREEMASONRY. 10 mins.
4.05 pm	Training, preparation. 55 mins.	4.05 pm	Prayer, Cross, Ministry. 45 mins.
5.00 pm	Group meal. 60 mins.	4.50 pm	Song. 10 mins.
6.00 pm	Free time. 45 mins.	5.00 pm	Testimonies, Share victories,
Friday evening			announce next day.
			Close in prayer. 15 mins.
7.00 pm	Disciples arrive and register.	5.15 pm	
7.30 pm	Start – Opening prayer, worship. 35 mins.		CONCLUDE.
8.05 pm	THE POWER OF THE CROSS. 13 mins.	6.30 pm	Free time.
8.18 pm	Communion and its importance. Hand out	7.30 pm	DINNER (group).
	Communion, explain elements		Free evening and fellowship.
	and partake. 9 mins.	Sunday	
8.27 pm	Preamble. 5 mins.	9.00 am	Team intercession. 20 mins.
8.32 pm	GENERATIONAL CURSES. 24 mins.	9.00 am	
8.56 pm	Ministry time. 30 mins.		Doors open. 10 mins.
9.26 pm	Conclude with short worship. 10 mins.	9.30 am	Start, prayer, worship. 30 mins.
9.36 pm	Close in prayer, outline next day.	10.00 am	BAPTISM, WATER & SPIRIT.
Saturday_			Water baptism. 15 mins.
			Haly Spirit haptism 15 mins
0 1E am	Toom arrive drinks greatings 15 mins	10.20.am	Holy Spirit baptism. 15 mins.
8.45 am	Team arrive, drinks, greetings. 15 mins.	10.30 am	BREAK - 30 mins.
9.00 am	Team intercession. 30 mins.	10.30 am	BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh.
9.00 am 9.30 am	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins.	10.30 am	BREAK - 30 mins.
9.00 am 9.30 am 9.45 am	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins. Start, Opening prayer, worship. 30 mins.		BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh. Prepare for baptism.
9.00 am 9.30 am 9.45 am 10.15am	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins. Start, Opening prayer, worship. 30 mins. RELIGIOUS SPIRIT. 13 mins.	10.30 am	BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh. Prepare for baptism. START WATER BAPTISM.
9.00 am 9.30 am 9.45 am 10.15am 10.28 am	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins. Start, Opening prayer, worship. 30 mins. RELIGIOUS SPIRIT. 13 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins.		BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh. Prepare for baptism. START WATER BAPTISM. **Baptism, Disciples dry off, change clothes.
9.00 am 9.30 am 9.45 am 10.15am	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins. Start, Opening prayer, worship. 30 mins. RELIGIOUS SPIRIT. 13 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins. BREAK – 15 mins.		BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh. Prepare for baptism. START WATER BAPTISM. **Baptism, Disciples dry off, change clothes. Coaches pray for disciples Holy Spirit
9.00 am 9.30 am 9.45 am 10.15am 10.28 am	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins. Start, Opening prayer, worship. 30 mins. RELIGIOUS SPIRIT. 13 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins.		BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh. Prepare for baptism. START WATER BAPTISM. **Baptism, Disciples dry off, change clothes.
9.00 am 9.30 am 9.45 am 10.15am 10.28 am	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins. Start, Opening prayer, worship. 30 mins. RELIGIOUS SPIRIT. 13 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins. BREAK – 15 mins.		BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh. Prepare for baptism. START WATER BAPTISM. **Baptism, Disciples dry off, change clothes. Coaches pray for disciples Holy Spirit
9.00 am 9.30 am 9.45 am 10.15am 10.28 am 10.58 am	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins. Start, Opening prayer, worship. 30 mins. RELIGIOUS SPIRIT. 13 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins. BREAK – 15 mins. Tea, coffee, and refresh.		BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh. Prepare for baptism. START WATER BAPTISM. **Baptism, Disciples dry off, change clothes. Coaches pray for disciples Holy Spirit Baptism.
9.00 am 9.30 am 9.45 am 10.15am 10.28 am 10.58 am	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins. Start, Opening prayer, worship. 30 mins. RELIGIOUS SPIRIT. 13 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins. BREAK – 15 mins. Tea, coffee, and refresh. UNFORGIVENESS. 15 mins.	11.00 am	BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh. Prepare for baptism. START WATER BAPTISM. **Baptism, Disciples dry off, change clothes. Coaches pray for disciples Holy Spirit Baptism. LUNCH— 60 mins.
9.00 am 9.30 am 9.45 am 10.15am 10.28 am 10.58 am 11.13 am 11.20 am	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins. Start, Opening prayer, worship. 30 mins. RELIGIOUS SPIRIT. 13 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins. BREAK – 15 mins. Tea, coffee, and refresh. UNFORGIVENESS. 15 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins.	11.00 am	BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh. Prepare for baptism. START WATER BAPTISM. **Baptism, Disciples dry off, change clothes. Coaches pray for disciples Holy Spirit Baptism. LUNCH— 60 mins. Thanksgiving prayer,
9.00 am 9.30 am 9.45 am 10.15am 10.28 am 10.58 am 11.13 am 11.20 am 11.50 am	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins. Start, Opening prayer, worship. 30 mins. RELIGIOUS SPIRIT. 13 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins. BREAK – 15 mins. Tea, coffee, and refresh. UNFORGIVENESS. 15 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins. FEAR, DOUBT, UNBELIEF.	11.00 am	BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh. Prepare for baptism. START WATER BAPTISM. **Baptism, Disciples dry off, change clothes. Coaches pray for disciples Holy Spirit Baptism. LUNCH— 60 mins. Thanksgiving prayer, Acknowledgements. 15 mins.
9.00 am 9.30 am 9.45 am 10.15 am 10.28 am 10.58 am 11.13 am 11.20 am 11.50 am 12.01 pm	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins. Start, Opening prayer, worship. 30 mins. RELIGIOUS SPIRIT. 13 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins. BREAK – 15 mins. Tea, coffee, and refresh. UNFORGIVENESS. 15 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins. FEAR, DOUBT, UNBELIEF. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins.	11.00 am 1.00 pm 2.00 pm	BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh. Prepare for baptism. START WATER BAPTISM. **Baptism, Disciples dry off, change clothes. Coaches pray for disciples Holy Spirit Baptism. LUNCH— 60 mins. Thanksgiving prayer, Acknowledgements. 15 mins.
9.00 am 9.30 am 9.45 am 10.15 am 10.28 am 10.58 am 11.13 am 11.20 am 11.50 am 12.01 pm	Team intercession. 30 mins. Doors Open. 15 mins. Start, Opening prayer, worship. 30 mins. RELIGIOUS SPIRIT. 13 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins. BREAK – 15 mins. Tea, coffee, and refresh. UNFORGIVENESS. 15 mins. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins. FEAR, DOUBT, UNBELIEF. Prayer, Cross, Ministry. 30 mins.	11.00 am 1.00 pm 2.00 pm	BREAK - 30 mins. Tea, coffee and refresh. Prepare for baptism. START WATER BAPTISM. **Baptism, Disciples dry off, change clothes. Coaches pray for disciples Holy Spirit Baptism. LUNCH— 60 mins. Thanksgiving prayer, Acknowledgements. 15 mins.

PRESENTER PLEASE NOTE

^{*} Ministry times are based on an average prayer time of 3 minutes per disciple and the ratio of 1 prayer warrior per 5 disciples and each Prayer Warrior praying for 10 disciples in each ministry session.

^{**} Water baptism and baptism of the Holy Spirit is based on an average of 3 minutes per person, and the time frame based on 40 baptisms.